Sporten en bewegen voor kinderen

Zoekt u sportieve activiteiten voor kinderen?

Er zijn veel sportieve mogelijkheden voor kinderen bijvoorbeeld via sportverenigingen, scholen, buitenschoolse opvang (BSO) en andere organisaties in de wijken.

Kijk in de Sportwijzer voor adressen. Heeft uw kind een JeugdSportpas? Kijk dan op het JeugdSportpas Portaal. Hier vindt u informatie over de verenigingen, acties en handige links. Ook kan uw kind hier een sportkeuzetest invullen.

Wilt u sportief bezig zijn met uw kindje?

Loop en speel veel buiten met uw kindje. Of zoek andere beweegactiviteiten. Bijvoorbeeld dansen met uw baby. Kijk op Baby Carry Workout. Of peuterdans in Robeys Gym. In zwembad De Wel kunt u met uw baby, peuter of kleuter zwemmen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Zwembad De Wel

Zwembad, sauna en zonnestudio "De Wel"

Julianalaan
1a
2421 CV
Nieuwkoop

Baby Carry Workout

Robeys Gym - peuterdans

Denkt u dat uw kind te weinig beweegt?

Zorg voor voldoende beweging voor uw kinderen. Laat uw kind op de fiets of lopend naar school gaan en veel buitenspelen. Geef zelf het goede voorbeeld door regelmatig te bewegen en gezond te eten. Zoek ook een sportvereniging voor uw kind.

In de gemeentegids vindt u alle sportverenigingen. Tip: Heeft u te weinig geld voor een sportvereniging? Vraag een bijdrage aan bij Stichting Leergeld.

Heeft u vragen en wilt u advies? Ga dan naar het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Vijverhof
6
2421 VX
Nieuwkoop

Stichting Leergeld Nederland