Ziekenhuis

Moet u naar het ziekenhuis?

Kiesbeter helpt u een ziekenhuis en specialist te kiezen. Bel het ziekenhuis en maak een afspraak. Als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, moet u zich inschrijven. Neem uw pasje van uw zorgverzekering en een identiteitsbewijs mee. Neem ook de verwijsbrief van de huisarts mee.

Wacht u op een uitslag van een onderzoek?

De uitslag van het onderzoek of de behandeling hoort u via uw huisarts of specialist.

Uw huisarts krijgt hierover een brief van de specialist. Bel uw huisarts als de uitslag binnen is. Bijvoorbeeld tijdens het telefonisch spreekuur. Zo nodig krijgt u een afspraak.

Verwijst de huisarts u naar een ziekenhuis?

Kiesbeter helpt u een ziekenhuis en specialist te kiezen. Bel het ziekenhuis en maak een afspraak. Neem uw pasje van uw zorgverzekering en een identiteitsbewijs mee. Neem ook de verwijsbrief van de huisarts mee. Als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, moet u zich inschrijven.

Moet u revalideren?

Dit kan bij het Basalt in Alphen aan den Rijn. Uw huisarts of specialist kan u doorverwijzen. Zonder doorverwijzing kunt u terecht bij een van de vestigingen van het fysiotherapiecentrum Bakker en de Vos in Nieuwkoop. Neem contact op voor een afspraak.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid

Vijverhof
1
2421 VX
Nieuwkoop